Aplicacions Solars
servei integral d’assessorament en les instal·lacions d’estalvi energètic

SERVEIS

block Inici | Serveis | Servei tècnic | Professionals

SERVEI TÈCNIC PER A PROFESSIONALS

Aplicacions Solars, S.L., ofereix el seu servei integral d’assessorament en les instal·lacions d’estalvi energètic, i un acurat servei tècnic en tots els projectes d’energia elèctrica i tèrmica. Així, oferim servei tècnic permanent a la xarxa d’instal·ladors professionals de sistemes basats en energies renovables que posem a disposició dels clients per al muntatge dels projectes d’Aplicacions Solars, S.L.

 

El servei tècnic per a instal·lacions que ofereix Aplicacions Solars, SL, està destinat a clients professionals:  instal·ladors de sistemes de calefacció i climatització i d’electricitat, constructors, arquitectes, promotors o enginyers, a fi d’assessorar-los sobre els components energètics que necessitin incloure en els seus projectes i, fins i tot, els elaborem i els facilitem un projecte per afegir a les seves memòries de projectes globals. També els subministrem el material necessari per al muntatge de les instal·lacions, amb un seguiment del material des de la fàbrica fins al client.

 
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 

C/Viladordis, 29 - 08241 - Manresa - Tel. 93 874 56 58 - Fax 938 745 946 - comcacoerciacacol@acacoplicacacosolcacoars.cocacom