Aplicacions Solars
Història de l'empresa

EMPRESA

block Inici | Empresa | Història

HISTÓRIA

Aplicacions Solars, SL, va néixer a Manresa (Barcelona) l’any 2000, i va ser creada pels seus actuals gerents, ideada com a espai de treball comú per a professionals de diferents àrees del sector de l’energia. D’aquesta manera, es va poder desenvolupar un projecte d’empresa que combinava el càlcul de projectes, amb el muntatge de les instal·lacions d’estalvi i aprofitament energètic sobre el terreny claus en mà.


Actualment, té a la seva disposició una extensa xarxa d’instal·ladors, als quals ofereix formació i subministrament de sistemes d’energia solar. A banda d’això, treballa assessorant els professionals del món de l’enginyeria i la construcció i als particulars.

 

La trajectòria d’aquests anys dins el sector de les energies renovables ens permet donar un servei acurat i amb els màximes garanties de qualitat. Som instal·ladors autoritzats per la Conselleria d'Indústria de la Generalitat de Catalunya i, gràcies als constants cursos, fires i seminaris europeus als quals assistim, podem aplicar les darreres innovacions que apareixen al mercat.

 

Dins del camp de la formació i l’educació, Aplicacions Solars, SL, des dels seus inicis, imparteix cursos d’energies renovables dirigits des de públic general, a instal·ladors o professionals del món de l’energia, així com altres actuacions en aquest mateix context, enfocades a centres escolars.

 

 

 
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 

C/Viladordis, 29 - 08241 - Manresa - Tel. 93 874 56 58 - Fax 938 745 946 - comcacoerciacacol@acacoplicacacosolcacoars.cocacom