Aplicacions Solars
empresa

SERVEIS

block Inici | Serveis | Energies renovables | Energia Solar | Solar Fotovoltaica | autònoma

ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA AUTÒNOMA

Per a emplaçaments que no tenen accés a la xarxa elèctrica, les instal·lacions fotovoltaiques autònomes són una opció per proveir-se del servei elèctric de manera fiable, segura i respectuosa amb el medi ambient.

 

Amb aquest tipus d’energia, podem subministrar energia elèctrica a masies allunyades de nuclis urbans poblats, o establir xarxes privades que permetin tenir un sistema de seguretat que no depengui del flux energètic exterior. Aquesta energia, s’utilitza de forma habitual en senyalització de carreteres, fanals autònoms solars per a enllumenat públic, d’urbanitzacions, etc., o el bombeig d’aigua, entre d’altres.

El sistema està format per un camp fotovoltaic, que capta la radiació solar, les bateries, que emmagatzemen l’energia i permeten disposar-ne durant les 24 hores del dia i en dies d’escassa insolació; el regulador de càrrega de bateries, que les protegeix de descàrregues o sobrecàrregues; i l’ondulador o inversor, que transforma l’electricitat de corrent continu, generada per les plaques, en corrent altern, adequat als aparells de consum.

 

Una instal·lació fotovoltaica autònoma pot cobrir el 100% de les necessitats d’energia. Tanmateix, un consum energètic responsable per part de l’usuari és essencial per a aprofitar-la al màxim amb el mínim cost possible.

 

Pel que fa al manteniment necessari de la instal·lació, únicament cal netejar les plaques fotovoltaiques de tant en tant i verificar l’estat de les bateries.
camp fotovoltaic per a vivenda
bateries per a emmagatzemar energia
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 

C/Viladordis, 29 - 08241 - Manresa - Tel. 93 874 56 58 - Fax 938 745 946 - comcacoerciacacol@acacoplicacacosolcacoars.cocacom