Aplicacions Solars
Productes d'energia geotèrmica

PRODUCTES

block Inici | Poductes | Energia Geotèrmica

BIOMASSA LLENYOSA

Aplicacions Solars ofereix als nostres clients les estufes i calderes que s’adapten a les seves necessitats individuals. Els nostres tècnics professionals ofereixen des de l’assessorament, el muntatge, l’integració d’aquests productes a les seves llars i sempre com una solució individualitzada. Oferim potencies des de 4kW en estufes o des de 19kW en calderes. Oferim models d’estufes de pellet i policombustibles tant d’aire com canalitzables i com calefactores d’aigua per radiadors, igualment oferim calderes policombustible, de llenya amb flama invertida i de pellet i llenya. Oferim la venta directa en la nostre botiga de sacs de pellets individuals o per palets de 900kg, com el transport a casa seva. Per les calderes podem oferir tots els accessoris necessaris per ampliar l’autonomia necessària pel seu combustible com tolves, sinfíns, etc. Som servei tècnic oficial de les marques d’estufes i calderes que distribuïm.

MARQUES D’ESTUFES :
LACUNZA
KLOVER
CS THERMOS
CALUX
MARQUES DE CALDERES :
FACODY
KLOVER
CS THERMOS

¿Com funciona una estufa de pellet...?
Automatitzada i programable

estufa-pellet
Totes les nostres estufes de pellets estan certificades sota la norma europea EN-14785. Les estufes de pellets recuperen el calor residual del fum i l’aprofiten per a generar més calefacció. És la pròpia estufa la que afegeix pellets segons la demanda d’energia i regula el braser assegurant una combustió òptima.estufa-pellet2

Fàcil d’alimentar, gràcies a l’ampli dipòsit situat en la part superior de l’estufa que assegura una gran autonomia de funcionament de fins a 10 hores a màxima potència o 2 dies en funcionament normal.

El panell de control permet programar l’estufa: horari, temperatura i potencia.

Les estufes van dotades de ventiladors de molt baix consum amb lo qual necessiten una connexió a la corrent normal.

L’evacuació de fums és molt senzilla, ja que va ajudada amb un dels ventiladors, i amb una longitud d’aproximadament 2,5 metres de tub funcionen correctament.

A més, al portar una sortida de 80mm el forat a realitzar en alguna paret és petit; també l’aspiració d’aire, que la pot fer directament des de l’exterior, deixant així la casa neutra, en depressió respecte l’exterior i evitant les molestes entrades d’aire de l’exterior a través de les portes i finestres.

 
Logo lacunza Logo kli2 Logo sosener
Logo calux Logo facody
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 

C/Viladordis, 29 - 08241 - Manresa - Tel. 93 874 56 58 - Fax 938 745 946 - comcacoerciacacol@acacoplicacacosolcacoars.cocacom