Aplicacions Solars
assessorament adequat en els seus projectes energètics

SERVEIS

block Inici | Serveis | Enginyeria | Assessorament eficiència energètica

ASSESSORAMENT EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Poder disposar d’un assessorament adequat en els seus projectes energètics és bàsic per estalviar costos innecessaris, i per adequar el projecte a les necessitats energètiques reals de cada cas. Sovint, no es tenen en compte factors que a Aplicacions Solars, S.L., considerem essencials, com per exemple, l’aïllament tèrmic de les instal·lacions, la possibilitat d’aprofitar energies residuals dels processos energètics que es porten a terme en el procés, ja sigui per indústries, empreses, administracions o particulars.

 

L’equip humà que conforma Aplicacions Solars, S.L., l’assessorarà i l’aconsellarà sobre les millors opcions per al seu projecte energètic, prioritzant la conservació del medi ambient, i amb polítiques energètiques d’aprofitament de tots els recursos existents en les energies, tant renovables com convencionals.

 

Igualment, totes les instal·lacions industrials, domèstiques, convencionals o d’energia renovable, estan subjectes a un desgast pel pas del temps i pel seu ús constant, per la qual cosa, el global de la instal·lació perd eficiència amb els anys. Per tant, és aconsellable realitzar estudis d’eficiència energètica sovint, a fi de detectar oscil·lacions en el rendiment de cada equip i així, poder intervenir per substituir o reparar la peça o peces afectades pel desgast.

 

Els nostres tècnics li oferiran solucions pensades per mantenir el màxim rendiment de les instal·lacions energètiques durant el màxim període de temps possible, i li plantejaran les modificacions oportunes a fi de millorar la instal·lació o el seu rendiment energètic.
 
 
xhtml vàlid css vàlid Nivel A de Conformidad
 

C/Viladordis, 29 - 08241 - Manresa - Tel. 93 874 56 58 - Fax 938 745 946 - comcacoerciacacol@acacoplicacacosolcacoars.cocacom